Account Options

Viermele castelului, Castelul Chenonceau

Conținutul

  concept de broaște asistate de computer

  Castelul bantuit! Fantoma unei femei se tot arata de zeci de ani Autor: Stirileprotv.

  Asta cred englezii, dupa ce luni, in cotidianul The Sun, au aparut poze cu o prezenta fantomatica. Imaginile au fost suprinse la un castel considerat unul dintre viermele castelului mai bantuie locuri din Regat.

  pastile dintr un vierme de ou uman hpv impfung unterleibsschmerzen

  Este vorba despre Castelul Gwrych, iar cercetatorii cred ca prezenta este spectrul Contesei de Dundonald, Winifred. Aceasta ar fi mostenit proprietatea in anul Localnicii din Abergele, North Wales, cred ca Winifred a fost indragostita de unul viermele castelului ingrijitorii castelului, Bill Price.

  huevos de oxiuros imagenes

  Dupa ce a murit, ins-ar fi intors din morti ca sa-l bantuie. Potrivit localnicilor, Bill gasea usa de la biblioteca deschisa, chiar daca o inchidea pe timpul noptii, viermele castelului obiectelor fiind in mod misterios schimbata. In schimb, fotograful  Harry Moffitt, in varsta de 76 de ani, este convins ca fantoma este a unei servitoare care a murit pe proprietatea castelului dupa ce a cazut de pe cal.

  A mai vazut aparitia si in urma cu 60 de ani, cand a vizitat castelul.

  viermele castelului

  Citește și Fantomele din carciuma, atractie pentru turisti si clienti Poza a fost facuta de directorul unei companii, Kevin Horkin, care nu a observat imediat fantoma aparuta langa o fereastra a viermele castelului. Podeaua de sub respectiva fereastra a putrezit in urma cu mai multi ani, asa ca este practic imposibil ca un om sa stea acolo.

  paraziți în colon

  Sursa: The Sun.