Set 100 plasturi homeopati cu turmalina pentru detoxifiere Kinoki

Plasturii kinoki

Conținutul

  tratamentul paraziților de helmint paraziți dulci murdari

  Voucher valabil din 23 ianuarie Nota: Oferta este valabila doar cu programare telefonica Toate produsele sunt in limita stocului in caz ca stocul se epuizeaza se va realiza din nou comanda pentru produse care poate dura in timp 5 zile -1 plasturii kinoki Voucher valabil pina la 23 februarie Afla mai multe: In medicina traditionala chineza, picioarele au fost considerate ca a doua inima a corpului uman, deoarece din cele aproximativ de puncte de acupunctura, mai mult de 60 se plasturii kinoki pe talpi, impreuna cu zonele reflexogene ale principalelor organe; Kinoki reprezinta cel mai popular mijloc de detoxifiere a organismului si are la baza traditiile japoneze vechi si extracte din plante.

  Kinoki absorb toxinele daunatoare si rezidurile corpului, rapid si usor, sunt non invazive si nu plasturii kinoki efecte secundare.

  paraziti a jejich biologie

  Kinoki absorb substantele chimice nocive, toxinele, metalele grele si deseurile metabolice ale organismului. Se recomanda plasturii kinoki plasturilor pe talpi pe perioada somnului deoarece pozitia  orizontala a organismului permite o circulatie sangvina eficienta.

  hpv impfung nebenwirkungen unfruchtbarkeit